Trond-viggo torgersen barn

Trond-Viggo Torgersen – Dagbladet

Trond-Viggo Torgersen

Han er gift med Kristin Helle-Valle og paret har tre barn sammen.

Trond-Viggo Torgersen – Wikipedia

Trond-Viggo Torgersen – Wikipedia

6. sep. 2012 — Trond-Viggo Torgersen (60) har så vidt rukket å bli bestefar for tredje gang, men allerede i desember ventes barnebarn nummer fire.

Blir bestefar for fjerde gang – Her og Nå – Klikk

3. des. 2009 — Trond-Viggo la i sin takketale vekt på at voksne kan lære mye av barn, og berømmet Wenche Foss for at hun nå har klart å frigjøre seg tilbake …

Trond-viggo torgersen: – Ser frem til tvillingfødselen – SeHer

Trond-viggo torgersen: – Ser frem til tvillingfødselen

13. nov. 2021 — Trond-Viggo Torgersen har ingen planer om å bli en mild mann på sine eldre … To barn bor i Bergen, den yngste datteren i Århus i Danmark.

Komiker-legenden blir bestefar for første gang…

– Det virker som krenkemulighetene ikke har noen ende.

Trond-Viggo Torgersen er en populær og kjær allrounder med en merittliste som … fikk barn og unge et godt innblikk i kroppens og sjelens mysterier.

Trond-Viggo Torgersen har ingen planer om å bli en mild mann på sine eldre dager. Han har heller lyst å lage litt kødd.

Trond-Viggo Torgersen – Norsk biografisk leksikon

Trond-Viggo Torgersen – Norsk biografisk leksikon

14. jun. 2022 — De aller fleste kjenner navnet Trond-Viggo Torgersen. Han har vært en del av livene våre i mange år og har satt sine spor både hos barn og …

Trond-Viggo Torgersen er en populær og kjær allrounder med en merittliste som strekker seg over det meste innen medie- og underholdningsverdenen. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005. Se Store norske leksikon: Trond-Viggo Torgersen for oppdatert informasjon.

Trist beskjed om Trond-Viggo Torgersen: “Mange tøffe tak…”

DIKT/TANKER FRA TROND VIGGO TORGERSEN (Del gjerne) “Bare et barn kan lage en far og en mor ut av en lyst og en lengsel. Bare et barn kan puste liv i en…

Trist beskjed om Trond-Viggo Torgersen: “Mange tøffe tak…”.

Trond Viggo Torgersen – Ditt Glade Barn – Facebook

7. feb. 2001 — I går kveld: Trond-Viggo Torgersen står på scenen på Josefine Vertshus i Oslo og synger barnesanger så publikum vrir seg av latter.

Takker kona for livet – VG

– Uten kjæresten min er det ikke sikkert jeg hadde stått her i dag. Jeg var fryktelig deprimert og hadde det helt forferdelig, sier en åpenhjertig Trond-Viggo Torgersen til VG.

Keywords: trond-viggo torgersen barn