Thomas dybdahl familie

Thomas dybdahl: – Vi har hatt det drit iblant – SeHer

Thomas dybdahl: – Vi har hatt det drit iblant

22. sep. 2020 — Thomas Dybdahl er på turné, og gjester i helgen Drammen. … I sommer har det vært mye tid med familien som er utrolig deilig.

Thomas Dybdahl synger om problemene i ekteskapet på sin nye plate.

Roen på gravlunden – Thea Steen

Roen på gravlunden – Thea Steen

26. apr. 2010 — Etter tsunamikatastrofen i Thailand trakk Thomas Dybdahl seg brått fra … synd på ofrenes familier som måtte tåle enda et slag i trynet», …

Da Thomas Dybdahl flyttet til Eiganes, var det for å etablere seg som familiefar. Helt fastgrodd blir han neppe med det første. Publisert i: Bydelsavisen Utsiktsposten, mai 2010. Han har et fast håndtrykk, fastere enn jeg hadde forestilt meg i grunnen. Men at han er gjenkjennelig, er det liten tvil om. På hodet sitter den karakteristiske…

Thomas Dybdahl – Wikipedia

Thomas Dybdahl – Wikipedia

14. mar. 2020 — Men hvem skal hjelpe Thomas Dybdahl hvis han legger karrieren på hylla? … Slutt på turnévirksomhet vil bety mer tid til familien.

– Jeg er ikke kulere enn at jeg synes det er dritkjekt å bli satt …

– Jeg er ikke kulere enn at jeg synes det er dritkjekt å bli satt pris på – Dagsavisen

12. apr. 2010 — Thomas Dybdahl (30) har ikke gått helt i smurfene selv om han har blitt pappa. Men er likevel klar for å lage barnemusikk.

Thomas Dybdahl er på turné, og gjester i helgen Drammen.

Artistkolleger raser mot Thomas Dybdahl – VG

8. okt. 2022 — Han traff usedvanlig godt på første forsøk, men 20-års dagen til albumet « … That Great October Sound» beviser at Thomas Dybdahl aldri vil …

Etter tsunamikatastrofen i Thailand trakk Thomas Dybdahl seg brått fra en veldedighetslåt til inntekt for ofrene. Nå forklarer han hvorfor – og vekker harme hos artistkollegene.

Thomas Dybdahl: – Jeg er jo i en super-hyklersk bransje

17. apr. 2009 — Thomas Dybdahl frykter for sin artistfremtid dersom platesalget forsvinner. · – Musikk er verdt å betale for · Siste nytt fra Side2: Sjekk …

Dinosaurtelefon hjalp på kreativiteten. Musikkstrømming hjelper mot flyskammen. Men hvem skal hjelpe Thomas Dybdahl hvis han legger karrieren på hylla?

Familiens mann – Dagbladet

Familiens mann

Thomas Dybdahl (30) har ikke gått helt i smurfene selv om han har blitt pappa. Men er likevel klar for å lage barnemusikk.

20 år til, er du snill? – Stavanger Aftenblad

20 år til, er du snill?

Han traff usedvanlig godt på første forsøk, men 20-års dagen til albumet « … That Great October Sound» beviser at Thomas Dybdahl aldri vil slutte å overraske.

Musikk forsørger familien min – Klikk

Keywords: thomas dybdahl familie