Søvntrener klokke barn

KidSleep Moon: Klokke, Søvntrener, Vekkerklokke og Uro

Mimmis.no | KidSleep Moon: Klokke, Søvntrener, Vekkerklokke og Uro

KidSleep Classic er en “klokke” som viser om barnet skal sove eller stå opp. Den fungerer som både sove/våken indikator, vekkerklokke og nattlampe i ett.

KidSleep Moon er en den nyeste og beste klokken fra KidSleep og har både søvntrener og innsovningsfunksjoner i tillegg til klokke og vekkerklokke. Her får du søvntrener som viser om barnet skal sove eller stå opp, vuggesanger, vekkerklokke, nattlampe og klokke i ett! Anbefales!

KidSleep Søvntrener, Classic, Hvit – Mimmis.no

Mimmis.no | KidSleep Søvntrener, Classic, Hvit

Å høre “Mamma! Pappa! Jeg er vååååken” klokken 05:30 er ikke musikk i alles ører. Kid`Sleep er en klokke som viser barnet om det skal sove eller kan stå opp …

KidSleep Classic er en “klokke” som viser om barnet skal sove eller stå opp. Den fungerer som både sove/våken indikator, vekkerklokke og nattlampe i ett.

Sam nattklokke, blue | Barnashus.no

Søvntrener Archives – Lilleprinsen

Claessen’s Kid’s Sleep soveklokke – lærer barnet å sove

Claessen’s Kid’s Sleep soveklokke – lærer barnet å sove – nattlampe og søvntrener CLK0025

Nattlampen og søvntreneren Kid’s Sleep er både nattlampe og søvntrener i ett. Den kan brukes som nattlampe fra barnet er nyfødt og så som søvntrener for å lære barnet når det er på tide å stå opp og når det fortsatt skal ligge i sengen.

Kid`sleep- Unik vekkeklokke for barn! Nå også i reiseutgave.

Kid`sleep- Unik vekkeklokke for barn! Nå også i reiseutgave. | FINN torget

Å høre "Mamma! Pappa! Jeg er vååååken" klokken 05:30 er ikke musikk i alles ører. Kid`Sleep er en klokke som viser barnet om det skal sove eller kan stå opp ved hjelp av bilder. Den fungerer også som et vanlig digitalur for voksne. Klokken leveres med to display: Ett med "dag- og natt kanin", og ett med "sovekanin" om klokken istedet skal brukes som nattlys. Produktet kan selges til nyfødte, da man da bruker den som nattlys. Etter hvert som barnet blir større, kan man bytte plater og bruke den som "klokke". Kid`Sleep kan også settes på med lyd. Dette vil være mer aktuelt for barn som begynner på skolen. Klokken er ikke noe leketøy, så vi anbefaler at den henges opp på vegg – utenfor barnets rekkevidde. Det følger med ekstra sett med lyspærer. Kid`Sleep er et helt nytt produkt på markedet. Teknologien er patentert og den ble nominert til "Innovation Award" på Kind & Jugend messen i Köln i 2006. Vi har også fått inn reiseutgaven som går på batteri. For å bestille besøk vår nettbutikk : www.barnetrend.no Alle som bestiller før jul får med gratis ekstra display!

Søvntrener og klokke, Zazu, Sam grå – Babycare.no

Søvntrener og klokke, Zazu, Sam grå

Søvntrener og klokke, Zazu, Sam grå

Sam åpner og lukker øynene til bestemte tider for å vise barnet når det er på tide å sove og våkne opp. 

 

Produktegenskaper:

Zazu BOBBY Søvntrener & klokke – Lekmer.no

Søvntrener med klokke – Kjøp ZAZU SAM – SmartaSaker

Kjøp ZAZU SAM – Søvntrener med klokke online | SmartaSaker

Søvntreneren fra Zazu er et smart nattlys og en klokke som hjelper barnet ditt med å vite om man skal sovne igjen eller om det er på tide å stå opp. Kjøp nå!

Keywords: søvntrener klokke barn