Søndagsåpne apotek i nærheten for å få medisiner og rådgivning

Når man har behov for medisiner eller rådgivning på søndager, kan det være utfordrende å finne et apotek som er åpent. Heldigvis finnes det apotek rundt om i landet som holder åpent på søndager for å imøtekomme befolkningens behov. I denne artikkelen vil vi se nærmere på noen av apotekene som tilbyr søndagsåpent, samt deres åpningstider.

Oslo

I Oslo finnes flere apotek som holder åpent på søndager. Et av disse er Vitusapotek Majorstuen, som har åpent fra kl. 12:00 til 20:00. Dette apoteket ligger sentralt til på Majorstuen og er derfor lett tilgjengelig for de som befinner seg i området.

Drammen

I Drammen finnes det også apotek som holder åpent på søndager. Boots Apotek Drammen Legevakt har søndagsåpent fra kl. 14:00 til 20:00. Dette apoteket ligger i nærheten av legevakten og er derfor et praktisk alternativ for de som trenger medisiner og rådgivning på søndager.

Harstad

I Harstad finnes flere apotek som holder åpent på søndager. Et av disse er Vitusapotek Harstad, som har åpent fra kl. 12:00 til 18:00. Dette apoteket ligger i nærheten av Harstad sykehus, og er derfor et godt alternativ for de som trenger hjelp på søndager.

Tromsø

I Tromsø finnes det også apotek som holder åpent på søndager. Et eksempel er Apotek Tromsø, som har åpent fra kl. 13:00 til 18:00. Dette apoteket har god beliggenhet og er derfor enkelt å komme til for de som trenger medisiner eller rådgivning på søndager.

Åsane

I Åsane finnes det også et apotek som holder søndagsåpent. Åpent Apotek Åsane har åpent fra kl. 12:00 til 18:00 på søndager. Dette apoteket er et godt alternativ for de som befinner seg i området og har behov for medisiner eller rådgivning.

Nyttårsaften og spesielle åpningstider

På nyttårsaften og andre spesielle dager kan åpningstidene til apotekene variere. Det kan derfor være lurt å sjekke apotekets nettside eller ringe før du drar for å være sikker på at apoteket er åpent. Mange apotek har egne åpningstider for spesielle høytidsdager.

Oppsummering

Heldigvis finnes det søndagsåpne apotek rundt om i landet som tilbyr medisiner og rådgivning på søndager. Uansett om du befinner deg i Oslo, Drammen, Harstad, Tromsø eller Åsane, finnes det et apotek i nærheten som er åpent på søndager. Du kan derfor trygt ta kontakt med et av disse apotekene når du har behov for medisiner eller rådgivning på søndager.

Ofte stillede spørgsmål

Finnes det et apotek som er åpent i nærheten?

Ja, du kan bruke åpent apotek i nærheten for å finne nærmeste apotek som er åpent.

Er det apotek som er åpne på søndager?

Ja, noen apotek har søndagsåpne.

Hvor finner jeg et søndagsåpent apotek i Oslo?

Du kan finne et søndagsåpent apotek i Oslo ved å bruke søkemotorer eller kontakte apotekdirektoratet.

Hva er åpningstidene til Boots apotek i Drammen legevakt?

Åpningstidene til Boots apotek i Drammen legevakt kan variere. Vi anbefaler å sjekke deres nettside for oppdatert informasjon.

Hvor kan jeg finne et søndagsåpent apotek i Oslo?

Du kan finne et søndagsåpent apotek i Oslo ved å bruke apotekdirektoratets søkeverktøy eller sjekke apotekets nettside.

Hva er åpningstidene til Vitusapotek Majorstuen?

Åpningstidene til Vitusapotek Majorstuen kan variere. Vennligst besøk deres nettside for oppdatert informasjon.

Er det et søndagsåpent apotek på Majorstuen?

Ja, det finnes et søndagsåpent apotek på Majorstuen.

Når har apoteket på Majorstuen åpningstider?

Apoteket på Majorstuen har varierende åpningstider. Vi anbefaler å besøke deres nettside for oppdatert informasjon.

Finnes det et søndagsåpent apotek i Harstad?

Ja, det finnes et søndagsåpent apotek i Harstad.

Hva er åpningstidene til Vitusapotek Harstad?

Åpningstidene til Vitusapotek Harstad kan variere. Vennligst sjekk deres nettside for oppdatert informasjon.

Artiklen Søndagsåpne apotek i nærheten for å få medisiner og rådgivning har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 32 anmeldelser