Sahra hausmann familie

Sahra Hausmann – Wikipedia

Sahra Hausmann (født 6. februar 1973 i Oslo) er en norsk tidligere håndballspiller. Hun spilte for Bækkelaget og for Norge på 1990-tallet.

Snakker ikke med Cecilie – VG

29. des. 2008 — Sahra Hausmann (35) var en av VM-heltene fra 1999. Seks år etter at hun spilte sin siste kamp gjorde hun come-back.

IDRETTSHØGSKOLEN (VG) Cecilie Leganger (26) og Sahra Haumsmann (28) har vunnet VM-gull, EM-gull og europacup sammen. Torsdag vekslet de hverken ord eller blikk.

Da Thea (17) skulle begynne på videregående stod hun …

p3.no » Da Thea (17) skulle begynne på videregående stod hun overfor et viktig valg

«Familiens ære» inntok gullrekka på fredager i fjor høst og ble en solid suksess med over … Thea Kyvåg (17), fotball, og Sahra Hausmann (48), håndball …

Da LSK-spilleren Thea Kyvåg (17) skulle begynne på videregående skole måtte hun ta et valg.

Nittedøler i «Familiens ære» i år også – Varingen

Familiens ære, Tv | Nittedøler i «Familiens ære» i år også

I fjor skulle skiløperne Lars Agnar og Odd-Bjørn Hjelmeset vunnet «Familiens ære». I år er det håndballspiller Sahra Hausmann og fotballdatter Thea Kyvåg som skal forsvare Nittedals ære i tv-programmet.

Kjemper for familiens ære: – Mamma har fått en del kjeft

Fotball, Håndball | Kjemper for familiens ære: – Mamma har fått en del kjeft

Fredag er det premiere på «Familiens ære» på NRK. To av de som skal kjempe er LSK Kvinner-spiller Thea Kyvåg og mamma Sahra Hausmann – men de to er ikke helt klare for å se seg selv på TV.

Håndball | Toten HK børster støvet av Sahra Hausmann

Sahra Hausmann (35) var en av VM-heltene fra 1999. Seks år etter at hun spilte sin siste kamp gjorde hun come-back. For Toten HK mot Storhamar.

«Familiens ære» er tilbake – Sosialnytt.com

«Familiens ære» er tilbake

«Familiens ære» inntok gullrekka på NRK fredager i fjor høst og ble en solid suksess med over 800.000 seere på hver episode. Nå er serien tilbake med åtte nye episoder og nye deltakere.

JEG ER HISSIGERE ENN MAMMA! – PressReader

PressReader.com – Digital Newspaper & Magazine Subscriptions

Digital newsstand featuring 7000+ of the world’s most popular newspapers & magazines. Enjoy unlimited reading on up to 5 devices with 7-day free trial.

Gjør ære på Drammen i gullrekka – DRAMMENSAVISA AS

Av seks kjente idrettsfamilier som skal sette forholdet på prøve i en ny sesong av «Familiens ære» på NRK, har tre av familiene sterk tilknytning til Drammen.

Keywords: sahra hausmann familie