Redd barna oslo

Redd Barnas lokallag og frivilliggrupper i region Øst-Norge

Redd Barna kjemper for barns rettigheter, og for at alle barn skal leve et verdig … Tid: 17.30 – 18.30 // Hvor: Redd Barna huset, Bøkkerveien 2, Oslo //.

Region Øst har frivillige og medlemmer i Oslo, Innlandet, Viken og Vestfold. Vi jobber for at barn og unge skal få sine rettigheter oppfylt.

Redd Barna – Vi redder barn

Besøk oss i våre lokaler på Hasle i Oslo. Postadresse. Redd Barna Postboks 6902 St. Olavs plass 0130 Oslo. Besøksadresse. Bøkkerveien 2 0579 Oslo.

Redd Barna kjemper for barns rettigheter, og for at alle barn skal leve et verdig liv – uansett hvem de er og hvor de bor. Vi brenner for en verden der alle barn overlever, lærer og er trygge. En verden hvor hvert barn kan bli den de ønsker å være.

Kontakt oss – Redd Barna

Redd Barna har jobbet for barns rettigheter i mer enn 100 år. Vi er en medlemsstyrt rettighetsorganisasjon som er partipolitisk og religiøst nøytral.

Her finner du informasjon om hvordan du kan kontakte Redd Barna. Ofte stilte spørsmål, pressekontakter og talspersoner.

Om oss – Redd Barna

Om oss – informasjon og oversikt over organisasjonen Redd Barna

Redd Barna, Oslo, Norge. 93 605 liker dette · 1 023 snakker om dette · 381 har vært her. Redd Barna kjemper for barns rettigheter og for at alle barn…

Her finner du informasjon om organisasjonen Redd Barna, hvem vi er og hvordan vi jobber. Ledige stillinger og kontaktinformasjon.

Redd Barna Oslo – Facebook

Redd Barna kjemper for alle barns rettigheter og for at alle barn skal få leve et … Grünerløkka, Oslo; Barn og unge, Flyktninger, Friluft og fritid, …

Redd Barna | Oslo – Facebook

Redd Barna Norge ble stiftet i 1946 og er en frivillig, landsdekkende medlemsstyrt … Redd Barnas verdier bygger på FN’s konvensjon om barns rettigheter og …

Redd Barna Region Øst – Frivillig.no

Frivillig.no

Nettsted: http://www.reddbarna.no. Bransjer: Ideelle organisasjoner. Bedriftsstørrelse: 51–200 ansatte. Hovedkontor: Oslo. Type: Ideell organisasjon.

Bli frivillig i organisasjoner, lag og foreninger over hele landet!

Redd Barna – Innsamlingskontrollen

Redd Barna : Innsamlingskontrollen

1052 Followers, 187 Following, 113 Posts – See Instagram photos and videos from Redd Barna Oslo (@reddbarna_oslo)

Redd Barna – LinkedIn

Redd Barna Oslo (@reddbarna_oslo) • Instagram photos and …

Keywords: redd barna oslo