Quiz for barn og voksne

Sommerquiz 2021: 30 quiz-spørsmål og svar for barn og voksne

Sommerquiz 2021: 30 quiz-spørsmål og svar for barn og voksne | Boktips

Quiz hører sommeren til. Her er 30 spørsmål og svar for voksne og barn til late dager i solsteiken, hentet fra sommerens ultimate quizbok. Estimert lesetid 3min.

Quiz hører sommeren til. Her er 30 spørsmål og svar for voksne og barn til late dager i solsteiken, hentet fra sommerens ultimate quizbok.

Familiequiz: Voksne mot barn – Quiz med 50 Spørsmål og svar

Familiequiz: Voksne mot barn – Quiz med 50 Spørsmål og svar | Quizer.no – Spørsmål og svar

Denne quizmiksen lar barna i familien konkurrere nærmest på likefot med foreldrene. Vanskelighetsgraden er betydelig høyere på ‘voksenspørsmålene’, …

Denne quizmiksen lar barna i familien konkurrere nærmest på likefot med foreldrene. Vanskelighetsgraden er betydelig høyere på ‘voksenspørsmålene’, slik at kunnskapsforskjellen mellom aldersgruppene viskes ut.

5 morsomme quizer for barn fra 4 til 13 år – Möller´s – mollers.no

5 morsomme quizer for barn fra 4 til 13 år – Möller´s

Svar, quiz for barn 4-5 år · Går i hi og sover helt til våren. · Mauren. · Pluto. · Tornerose. · Kaptein Krok. · Lam. · Gul. · I sjøen.

Vi gir deg 5 morsomme quizer for barn fra 4 til 13 år. Egner seg godt for enhver anledning. Se mer på Møllers.no

Quiz Med Fasit – 100 Quiz Spørsmål Og Svar – QuizForAlle

❓ 100 Quiz Spørsmål Og Svar – Quiz Med Fasit ❓

Ser du etter en quiz med fasit eller quiz med spørsmål og svar, se her! … quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne.

Ser du etter en quiz med fasit eller quiz med spørsmål og svar, se her! Vi har samlet 100 populære quiz spørsmål og svar for alle aldersgrupper.

Sommerquiz for store og små | Obs.no

Sommerquiz for store og små. Vi har laget en quiz for voksne og en for barn. Svarene finner du i nederst. Og, du? Ikke lov med smarttelefon!

Selv om det er lov å ta det helt med ro om sommeren, kan det likevel være gøy å trene de små grå. Her er vår sommerquiz!

Quiz for barn – 25 morsomme quiz-spørsmål med svar – Vitser

Quiz for barn – 25 morsomme quiz-spørsmål med svar | 2021

Leter du etter morsomme spørsmål til quiz for barn? Her har vi samlet 25 morsomme quiz-spørsmål med svar. Spørsmålene passer for barn i alle aldre.

39 Spektakulære Gjett dyrequiz-spørsmål for barn og voksne i …

39 Spektakulære Gjett dyrequiz-spørsmål for barn og voksne i 2023

6. des. 2022 — Ser du etter en morsom dyrerelatert quiz for å live opp en fredagskveld eller for å gjøre læring morsommere for elevene dine?

Ser du etter en morsom dyrerelatert quiz for å live opp en fredagskveld eller for å gjøre læring morsommere for elevene dine? Sjekk ut vår Gjett dyret-quizen!

Vi har samlet mange quiz spørsmål og svar – Quizeksperten

Quiz spørsmål og svar – Vi har samlet mange quiz spørsmål og svar

Liker du sjangeren quiz spørsmål og svar? Da har du kommet riktig sted. Vi har mange oppgaver med – Quiz spørsmål og svar – tilpasset hele familien.

45 Lurespørsmål – Morsom quiz med spørsmål og svar

45 Lurespørsmål – Morsom quiz med spørsmål og svar | Nyttig på nett

Morsomme quizspørsmål til bursdagsselskapet, festen, eller når du bare ønsker å trimme «de små grå». Lurespørsmål (Foto: Dreamstime.com).

To fedre og to sønner drar på fisketur. Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen?

Keywords: quiz for barn og voksne, sommerquiz for barn, sommerquiz barn