Norrøna turbukse barn

Norrøna junior – Skalljakke, skallbukse, skibukse og skijakke i …

Norrøna junior – Skalljakke, skallbukse, skibukse og skijakke i Gore-Tex – Norrøna®

Se og kjøp Norrøna-klær til barn mellom 8 og 14 år her. Skalljakke, skallbukse, skijakke og skibukse i Gore-Tex, samt shorts og T-skjorter av høy kvalitet.

Se og kjøp Norrøna-klær til barn mellom 8 og 14 år her. Skalljakke, skallbukse, skijakke og skibukse i Gore-Tex, samt shorts og T-skjorter av høy kvalitet. Rask levering og 5 års garanti.

Norrøna-bukser og -shorts for barn | Barn mellom 8 og 14 år

Norrøna-bukser og -shorts for barn | Barn mellom 8 og 14 år – Norrøna®

Se og kjøp Norrønas skallbukse og skibukse for barn / junior mellom 8 og 14 år på nett. Samme kvalitet som voksenversjonen. 5 års garanti og rask levering.

Norrøna jakke og skibukse barn, str. 140 – Finn.no

Norrøna jakke og skibukse barn, str. 140 | FINN torget

Fri frakt over 1000 – Fri retur – Lynrask levering | Bukser til aktive barn fra Bjørn Dæhlie, Fjällräven, Norrøna. Houdini, Isbjørn of Sweden blandt flere.

Både jakke og Skibuksen er hel og fin, ingen hull eller skader. Jeg synes både jakke og buksen er stor i størrelse, brukt i 3 år av gutt fra 140 cm til 158 cm, dvs. 10, 11 og 12 år (jakke er brukt helt frem til nå, han er 161 cm) Veldig fornøyd med både jakke og buksen, dessverre har Norrøna sluttet å produsere Junior kolleksjon. Selger helst samlet. Eventuelt, kr. 1200,- for bukse og kr. 1500,- for jakke.Dette står om buksen: Lofoten Gore-Tex PrimaLoft Pants JR er de perfekte skibuksene for unge eventyrere. Disse buksene er laget av vanntett, pustende GORE-TEX ® og PrimaLoft® Silver Insulation og beskytter barna mot vær og vind og holder dem varme i bakken. De er lette, myke og fleksible, noe som gir god komfort og bevegelighet. De har praktiske funksjoner som ventilasjon i sideglidelåsen, cargolommer foran, integrerte håndvarmere og forsterkning rundt leggene. Det avtakbare overstykket holder buksene på plass og hindrer snø i å trenge inn, og du kan også lett feste buksen til Lofoten Gore-Tex PrimaLoft®-jakken (Jr) med Snap and Seal™-systemet.

Bukser | Barn | Fjellsport.no

Se beste pris på Norrøna Falketind GTX Bukse (Junior). Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Vannavstøtende.

Fri frakt over 1000 – Fri retur – Lynrask levering | Bukser til aktive barn fra Bjørn Dæhlie, Fjällräven, Norrøna. Houdini, Isbjørn of Sweden blandt flere

Best pris på Norrøna Falketind GTX Bukse (Junior) – Prisguiden

Best pris på Norrøna Falketind GTX Bukse (Junior) – Se priser før kjøp

Norrøna bukse er slitesterke, vindavvisende turbukser som er fleksible og behagelige å gå tur med. Du finner også Norrøna shorts som er hurtigtørkende, …

Se beste pris på Norrøna Falketind GTX Bukse (Junior). Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Vannavstøtende

Norrøna Bukser & Shorts – Outnorth

Norrøna Bukse: bukse, shorts, softshell bukse og turbukse|Outnorth

26. feb. 2020 — Vanntette og pustende helårsbukse for unge fjellsportutøvere. Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne buksen er utviklet …

Norrøna bukse er slitesterke, vindavvisende turbukser som er fleksible og behagelige å gå tur med. Du finner også Norrøna shorts som er hurtigtørkende, lette og kan brukes både ved sjøen og på fjellet. Svalbard Flex1 er vindtette softshell bukser, mens Bitihorn lightweight er den letteste turbuksen til Norrøna. På den andre siden har du Finnskogen GORE-TEX for røffere vær og Fjørå shorts til krevende terrengsykling. Hva enn du skulle trenge, så har Norrøna designet en bukse som passer din aktivitet og hverdag. Bestill din Norrøna bukse her!

Kjøp Norrøna Falketind Gore-Tex Pants Junior fra Outnorth

Klær · Barneklær & Juniorklær · Bukse Barn & Junior …

Vanntette og pustende helårsbukse for unge fjellsportutøvere. Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne buksen er utviklet for alle typer fjellsport, året rundt. Laget i et spesialutviklet GORE-TEX®-stoff med en komfortabel, lett børstet innside og høy pusteevne. Utstyrt med kritiske detaljer som Custom-fitsystem ™ i livet, ¾ glidelås i siden, integrert gamasjekrok, forsterkninger på innsiden av leggene, og lomme på låret.

Norrøna Svalbard Flex1 Pants (Jr) – Brukås Sport

Juniorversjon av Norrøna`s bestselgende og mest fleksible turbukser for helårsbruk. Flex1 softshell-materialet gjør disse buksene meget pustende, …

Falketind Flex1 Pants Barn – Norrøna – Anton Sport

Keywords: norrøna turbukse barn