Melissa wiik barn

Peter Kovacs har blitt pappa: – Å vinne seriegull og å få barn …

Peter Kovacs, Melissa wiik | Peter Kovacs har blitt pappa: – Å vinne seriegull og å få barn kan ikke sammenlignes. Men dette er helt magisk!

17. jan. 2023 — Peter Wiik-Kovàcs og Melissa Wiik-Kovàcs kjenner for andre gang i livet på en enda mer fantastisk … Mandag fikk fotballparet sitt andre barn.

De tidligere storscorerne Peter Kovacs og Melissa Wiik ga hverandre sitt ja i 2017. Mandag delte Kovacs nok en gladnyhet: De har blitt foreldre til Valéria Aléia Wiik-Kovacs.

Hva gjør du nå, Melissa Wiik-Kovàcs? – Stabæk Fotball

Hva gjør du nå, Melissa Wiik-Kovàcs? / Stabæk

16. jun. 2020 — FORELDRE: Her er Melissa Wiik og Peter Kovacs sammen på banketten i forbindelse med kvinnenes NM-finale i 2013. Nå venter de barn sammen.

– Nå har jeg det helt fantastisk, rett og slett, og nyter dagene hjemme sammen med Peter og Valéria. Hun spiser, sover og bæsjer, akkurat som hun skal – og har masse god energi. Herlig!

Babylykken er komplett: – Det er så stort for meg og Melissa

Nyhet, Drammen | Babylykken er komplett: – Det er så stort for meg og Melissa

Lindy Melissa Wiik Løvbræk (født 7. februar 1985 i Slemmestad) er en norsk fotballspiller og trener, Hun er seriemester med Stabæk og har spilt 63 kamper på …

Peter Wiik-Kovàcs og Melissa Wiik-Kovàcs kjenner for andre gang i livet på en enda mer fantastisk følelse enn å score mål. Mandag fikk fotballparet sitt andre barn.

Venter sitt første barn: – Vi gleder oss veldig – varden.no

Venter sitt første barn: – Vi gleder oss veldig – varden.no

20. sep. 2015 — Melissa Wiik (30) tar et godt tak i mamma Anne Wiik Løvbræk. Det er tid … forteller moren, som har “barn” som i dag er fra 24 til 38 år.

Begge to har vært store fotballprofiler i Telemark. Nå venter de sitt første barn i slutten av oktober.

Melissa Wiik – Wikipedia

23. nov. 2013 — ULLEVAAL (NRK.no): Melissa Wiik (28) strålte som en sol etter å ha … Jeg har familie som bor langt unna, og jeg har barn som har vært …

Melissa Wiik bruker mamma (60) som vektskive – Aftenposten

Melissa Wiik bruker mamma (60) som vektskive

30. mai 2014 — Selv om elitefotballspiller Melissa Wiik er tilbake på banen, … Mange som trener barn og unge har kanskje ikke trenerutdannelse.

Melissa Wiik (30) tar et godt tak i mamma Anne Wiik Løvbræk. Det er tid for styrketrening.

Wiik fikk seierskyss av kjæresten – NRK Fotball

Les hvordan Péter Kovacs og Melissa Wiik skryter av hverandre, etter at de fredag giftet … Våre barn og unge som driver med sunn idrett må prioriteres.

Idrettsskader kan vare livet ut – Forskning.no

Idrettsskader kan vare livet ut

Selv om elitefotballspiller Melissa Wiik er tilbake på banen, bærer hun korsbåndskadene sine med seg. Sjansen for at hun blir skadet igjen er mangedoblet, viser ny doktorgrad.

Les hvordan Péter Kovacs og Melissa… – Drammens Tidende

Keywords: melissa wiik barn