Klatring barn

Klatring og barn | Norges Klatreforbund

Klatring og barn | Norges Klatreforbund

Vi har tilbud til alle barn og familier, på flere av våre aktiviteter kreves det heller ikke tidligere erfaring med klatring. Alle er velkomne!

Klatre med barn – Oslo Klatresenter AS

Klatre med barn

På klatregruppe får barnet ditt utfolde seg med vertikal lek, buldring og klatring på automatiske sikringsmaskiner. Fokuset ligger på mestring, bevegelighet …

Vi har tilbud til alle barn og familier, på flere av våre aktiviteter kreves det heller ikke tidligere erfaring med klatring. Alle er velkomne!

Klatregruppe for barn 7-9 år – Oslo Klatresenter AS

Klatregruppe for barn 7-9 år

Det er klatring én gang i uken over 4 ganger, oppmøte til samme tid hver uke. Gøy for både voksne og barn, og mange setter pris på det sosiale samværet!

Fast klatregruppe for barn 7-9 år. Her kreves det ingen forkunnskaper.

Voksne med barn – KLATREVERKET Torshov

Klatring er utmerket trening for barn og ungdom. Vi anbefaler en nedre grense på 6 år, men foreldre kan ta med yngre barn om de anser dem modne nok.

Klatring med barn – Bergen Klatreklubb

Barneklatring – Tyrili Klatring

Barneklatring er for barn som har lyst til å bli kjent med klatring. Med veiledning fra våre instruktører får barna utfordret seg med ulike klatreaktiviteter.

Klatring Oslo – Her kan du klatre i Oslo og Akershus

Klatring Oslo – Vil du starte med klatring? Finn klatrevegger, klatreklubber og klatrekurs du kan delta på i Oslo eller Akershus.

Barn og Klatring – Vulkan Klatresenter

Barn og Klatring

Barn/familie – Bergen Klatresenter

Barn/familie :: Bergen Klatresenter

Buldring er en perfekt aktivitet for barn i alle aldere! Vi har et eget barnerom med buldrevegger for barn og andre lekeelementer. Blant annet en 3,5m lang hai som henger fra taket til å klatre på, nett til å klatre i og sklie. Buldreveggen her går fra sva (6 og 10 grader) til vertikal, og har buldere skrudd spesielt…

Keywords: klatring barn, klatring for barn