Kahoot spørsmål jul

25 Julequiz Spørsmål og Svar – QuizForAlle

25 Julequiz Spørsmål og Svar – Julequiz med fasit

Her er 25 julequiz spørsmål og svar som du kan bruke til alle anledninger! Dette er en julequiz med fasit for barn og for voksne, så det er bare å hive seg …

Ser du etter enkel underholdning til julebordet, barneselskapet, eller en annen happening? Her har vi samlet 25 spørsmål til en julequiz!

Stor quiz om jul for hele familien – Möller´s – mollers.no

Stor quiz om jul for hele familien – Möller´s

Spørsmål. Lett. Hvilket dyr drar julenissens slede? Hvor bor julenissen? Hvilken dato er julaften? Hvor mange søndager er det i advent?

Nå er det endelig jul igjen! Hva er vel bedre enn å prøve seg på en quiz med hele familien? Se mer på Møllers.no

Julequiz 2021: 30 quiz-spørsmål og svar for barn og voksne

Julequiz 2021: 30 quiz-spørsmål og svar for barn og voksne | Boktips

2. des. 2021 — Quiz + jul = sant. Her er 30 spørsmål og svar for voksne og barn til å bryne seg på foran peisen, hentet fra julas ultimate quizbok.

Quiz + jul = sant. Her er 30 spørsmål og svar for voksne og barn til å bryne seg på foran peisen, hentet fra julas ultimate quizbok.

Julequiz 2022 – 90 spørsmål og svar om julemat, tradisjoner …

Julequiz 2022 – 90 spørsmål og svar om julemat, tradisjoner og mye mer | Mat tips

26. nov. 2019 — Her finner du spørsmålene som passer like godt til julebordet, familieselskapet eller til romjulskosen foran peisen. Hvem kan mest om julemat, …

Her finner du spørsmålene som passer like godt til julebordet, familieselskapet eller til romjulskosen foran peisen. Hvem kan mest mest om julemat, adventskalendere, julefilmer og andre tradisjoner?

Familiejulequiz 2023: 40 festlige spørsmål | AhaSlides

6. des. 2022 — Hvilken bedre måte å koble sammen på i år enn en familiejulequiz? Få 40 spørsmål her, eller host hele greia på gratis quiz-programvare!

Hvilken bedre måte å koble sammen på i år enn en familiejulequiz? Få 40 spørsmål her, eller host hele greia på gratis quiz-programvare!

Julequiz 1 | Quizer.no – Spørsmål og svar

Quiz – Julequiz 1 | Quizer.no – Spørsmål og svar

Hva er det svenskene kaller julenissen? JultomtenVis svaret. Hvilke gaver ga de vise menn til Jesus i følge juleevangeliet?

Julequiz – Vitser og Gåter

Julequiz | Vitser og Gåter

Her finner du en morsom julequiz hvor vi har 20 spørsmål fra både ting som har med julen og ikke så mye med jul. Dette er en julequiz for voksne som for …

Julequiz med 20 spørsmål. Dette er en morsom julequiz for barn og eldre, ja hele familien. Hvor mange julequiz spørsmål klarer du?

90 quiz-spørsmål til julekosen! – iFinnmark

quiz, jul | 90 quiz-spørsmål til julekosen!

24. des. 2017 — Nederst i quizen er det seks bildespørsmål. Del 1. Spørsmål … ved å synge «Jeg trenger ikke mye til jul, det er bare en ting jeg trenger, …

13 deler. Svarene ligger under hver del. Nederst i quizen er det seks bildespørsmål.

Julequiz – 30 raske spørsmål – VG

25. des. 2017 — Jul. 1. Hvilken julekake har form som et kremmerhus? 2. Hvilken tresort er den vanligste å benytte som juletre?

Klarer du alle sammen, er du god! God jul.

Topp 30 Kahoot-spørsmål du kan stille på fest – SOL

Topp 30 Kahoot-spørsmål du kan stille på fest

1. okt. 2019 — (SOL.no): Kahoot har blitt et veldig populært spill i Norge. Verten setter opp spørsmålene på appen, og gjestene kan stemme på det …

Disse spørsmålene skiller klinten fra hveten.

Keywords: kahoot spørsmål jul