Johnny med kone og fire barn

Noen som vet hvordan denne sangen er? Hei, jeg heter …

19. mar. 2010 — Jeg har kone og fire barn og jeg jobber som en gal på en knappefabrikk. En dag som sjefen og sa, Johnny har du det travelt og jeg sa nei.

Vår egen knappesang – ButtON

ButtON: Vår egen knappesang;)

3. mai 2010 — Hei jeg heter johnny jeg har kone fire barn og jobber på en knappe fabrikk en dag kom sjefen inn til meg og sa johnny har du det travelt og …

aktivitetsperm

Hei, jeg heter Jonny,. Jeg har kone, fire barn og jobber på en knappefabrikk. En dag kom sjefen inn og sa: Jonny, har du det travelt? Jeg svarte, Nei!

Noen som kan denne sangen/regla? – Babyverden Forum

Noen som kan denne sangen/regla? | Babyverden Forum

23. aug. 2009 — Hei, Jeg heter Jonny jeg har kone f4 barn, og jeg jobber på en knappefabrikk. En dag kom sjefen inn til meg og sa Jonny har du det travelt

Går noe sånt som: “Hei, eg heite Olaf, eg har kjærring, 4(?)onga, å eg jobbe på en kræmfabrikk….”   -bla bla bla….. ” Å e sa Olaf, e du…

Hva var navnet på mannen som jobbet på knappefabrikken i …

Hei jeg heter J——-, jeg har kone, fire barn og jeg … Johnny. Inger Johanne Outlou. En dag kom sjefen bort til meg og så Jan har du det travelt….osv .

Skolestart – Musikk i Skolen

Musikk i skolen er organisasjonen for alle som bruker musikk aktivt når de underviser. Lærere over hele Norge bruker vår ressursbank.

Johnny Arvid Gulliksen er død – Stavanger Aftenblad

Johnny Arvid Gulliksen er død

28. jun. 2020 — Vaktmann Johnny Arvid Gulliksen. … Du fikk et rikt, godt og langt liv, og etterlater deg kone, fire barn, 10 barnebarn, 12 oldebarn (og …

Minneord: Vår egen Sailor, vår Kaptein, vår Høvding, vår Geronimo, vår Vaktmann, vår eldste og kjære Johnny Arvid Gulliksen, dro ut på sin siste seilas 19. mars 2020, nær 93 år gammel.

Johnny Depp anklager ekskona for utroskap – Nettavisen

Kjendis, Johnny Depp | Johnny Depp anklager ekskona for utroskap: – Hadde trekant med Elon Musk og Cara Delevingne

25. jun. 2020 — Skilsmisseoppgjøret mellom Johnny Depp og Amber Heard: Johnny Depp … Depp hele 450 millioner kroner i erstatning fra sin tidligere kone.

– Jeg tror ikke en gang jeg var i nærheten av henne under deres ekteskap, sier Tesla-gründeren Elon Musk.

Keywords: johnny med kone og fire barn