Jobbe 80 prosent med små barn

Jobbe redusert? Dette må du tenke på! | Blogg | Babyverden.no

Når barna er små, er det mange som ønsker å jobbe redusert. … Velger man å ha en fast 80 prosent stilling, har man ingen garantier for at man kan jobbe …

Når barna er små, er det mange som ønsker å jobbe redusert. Heldigvis har vi lover og regler i Norge som legger til rette for dette, men man bør også sikre seg slik at man ikke står på bar bakke om noe skulle skje med forholdet.

– Å jobbe redusert er fint for familien, men ikke minst for meg

26. mai 2014 — Trond Erik Aatlo jobber 80 prosent for å få mer tid med familien i en hektisk småbarnsperiode. Flere burde gjøre som ham, mener forskere.

Trond Erik Aatlo jobber 80 prosent for å få mer tid med familien i en hektisk småbarnsperiode. Flere burde gjøre som ham, mener forskere.

Redusert arbeidstid – Arbeidstilsynet

Redusert arbeidstid

Foreldre med barn under 10 år og aleneforeldre anses å ha vektig grunn. Hva som ellers kan gi rett til redusert arbeidstid må vurderes konkret i det enkelte …

Ansatte kan søke om redusert arbeidstid på bakgrunn av alder, helsemessig, sosiale eller velferdsmessige grunner.

jobber dere 100 % med småbarn? – Barn og familie

9. jun. 2013 — Ja jobber 100%. Men når vi får nummer to så ser jeg for meg å jobbe 80 prosent i alle fall til minsten er 2 år. :).

Rett til redusert arbeidstid – arbeidsmiljøloven – Legeforeningen

Rett til redusert arbeidstid – arbeidsmiljøloven

En modell som er benyttet, blant annet i en del kommuner, er at arbeidsbelastningen reduseres til 80 prosent ved 62 år med bibehold av 100 prosent stilling. Det …

Arbeidsmiljøloven setter som krav at arbeidstidsordninger skal legges opp slik at arbeidstakerne ikke utsettes for uheldige fysiske eller psykiske belastninger, herunder stress og tidspress.

Har du behov for redusert arbeidstid? – Utdanningsnytt

Har du behov for redusert arbeidstid?

19. mai 2022 — For eksempel pleietrengende foreldre, syk ektefelle, barn med funksjonshemning … ledere alltid må arbeide i minimum 80 prosent stilling.

Juss. Dette kan gi deg krav på redusert arbeidstid.

Kan jeg jobbe redusert etter endt fødselspermisjon? – E24

Jobbekspertene svarer: Kan jeg jobbe redusert etter endt fødselspermisjon? – E24

23. aug. 2016 — Når permisjonen er over ønsker jeg å jobbe 60% eller 80%, … å jobbe redusert etter endt permisjon og frem til barnet er 3 år, stemmer det?

Kvinne ønsker å jobbe redusert etter fødselspermisjonen. Men arbeidsgiver setter foten ned. Har de lov til det?

Hvorfor jobber du redusert? – Foreldreportalen.no

Nye foreldreportalen.no

Jeg har jobbet i enten 80 eller 60% stilling siden eldstemann ble født. Grunnen er at jeg vil være hjemme med barn 1-2 dager i uka.

Slik påvirker deltid pensjonen din – Gjensidige

Slik påvirker deltid pensjonen din

Jobber du 80 prosent i 10 av disse årene, gir det 245 000 i pensjon fra NAV. … Da får du full alderspensjon hvis du har omsorg for små barn, men du får 2 …

Hvis du går ned i stilling, får du mindre å leve av her og nå. Som regel vil deltid også føre til lavere pensjon – men ikke for alle.

Hvem har rett til redusert arbeidstid? – Simployer

Hvem har rett til redusert arbeidstid? | Simployer

Det betyr at arbeidsmiljøloven i utgangspunktet gir alle småbarnsforeldre en rett til å jobbe redusert frem til barnet fyller 10 år. Gjelder denne retten …

Mange norske arbeidstakere har arbeidsmiljøloven på sin side dersom de ønsker å jobbe redusert i en periode.

Keywords: jobbe 80 prosent med små barn