Hitlers familie

Adolf Hitler – Wikipedia

Adolf Hitler – Wikipedia

Adolf Hitler (født 20. april 1889 i Braunau am Inn i Østerrike, død 30. april 1945 i Berlin i Tyskland) var en tysk nasjonalsosialistisk politiker som var …

Hitlers familie lever i skam – VG

5. aug. 2005 — Historikerne Timothy Ryback og Florian Beierl fikk for seks år siden i oppdrag å grave fram ny informasjon om Adolf Hitlers familie.

NEW YORK: I en idyllisk forstad på Long Island i New York bor en tilsynelatende helt alminnelig familie som kaller seg Hiller. Men alt er ikke bare idyll, for familien er livredd for å få avslørt at den egentlig heter Hitler.

Adolf Hitler – Store norske leksikon

Adolf Hitler – Store norske leksikon

14. aug. 2021 — Adolf Hitler døde barnløs, men førerens bror hadde en sønn – William Hitler – som utvandret til USA. Les hele historien her.

Adolf Hitler var en tysk nazistisk politiker og diktator. Han ble utnevnt til rikskansler i 1933 og var statssjef i årene 1934–1945. Han var født i Østerrike, men utvandret til Tyskland i 1913. Hitler og hans parti NSDAP startet andre verdenskrig og planla og gjennomførte folkemord på europeiske jøder og sigøynere..

Nye avsløringer om Hitlers familie – Dagsavisen

Nye avsløringer om Hitlers familie – Dagsavisen

9. okt. 2018 — Ingen av brødrene heter Hitler til etternavn. Familien byttet navn i 1946. Først til Hiller. Deretter til et engelskklingende og dobbelt …

Har Hitler slektninger i live? – Historienet.no

Har Adolf Hitler slektninger i live? | Historienet.no

3. mai 2022 — … hos en jødisk familie i Graz. Herren i huset skulle ha forgrepet seg på henne. Og resultatet ble angivelig Adolf Hitlers far – Alois …

Adolf Hitler døde barnløs, men førerens bror hadde en sønn – William Hitler – som utvandret til USA. Les hele historien her.

Hitlers amerikanske slektning snakker ut for første gang

Hitlers amerikanske slektning snakker ut for første gang | ABC Nyheter

Familietre på webstedet Hitler Web Site på MyHeritage. MyHeritage er det beste stedet for familier på nettet.

Alexander Hitler (68) er fan av Angela Merkel og har ingenting til overs for Donald Trump. – Jeg liker ikke løgnere, sier Hitlers amerikanske grandnevø i sitt første intervju.

Adolf Hitler var nok ikke av jødisk blod – men resultat av tjukk …

Adolf Hitler, Sergej Lavrov | Adolf Hitler var nok ikke av jødisk blod – men resultat av tjukk innavl

Adolf Hitler hadde ingen jødisk bestefar – slik det nå blir påstått fra Kreml. Men diktatorens stamtavle var full av innavl.

Slektstre – Hitler Web Site – MyHeritage.no

Slektstre – Hitler Web Site – MyHeritage

Familietre på webstedet Hitler Web Site på MyHeritage. MyHeritage er det beste stedet for familier på nettet.

Bryllup og selvmord i bunkeren – 75 år siden Hitlers død

Denne uken er det 75 år siden Adolf Hitler tok sitt eget liv i førerbunkeren i Berlin sammen med kvinnen han giftet seg med to dager tidligere.

Keywords: hitlers familie