Flytedrakt barn

Konfidence – svømmeutstyr til barn – Lekekassen

Konfidence – svømmeutstyr til barn

Konfidence Sweinwear er en av Europas ledende leverandører av svømmevester, våtdrakter, flytedrakter og annet utstyr som er til hjelp når barnet skal lære seg å …

Konfidence – svømmeutstyr til barn. Konfidence Sweinwear er en av Europas ledende leverandører av svømmevester, våtdrakter, flytedrakter og annet utstyr som er til hjelp når barnet skal lære seg å svømme, eller som skaper trygghet de første årene etter at barnet har lært å svømme selv. Produktene er ikke ment som en erstatning for tradisjonell redningsvest, men som et verktøy for å lære å svømme. Konfidence svømmeutstyr skaper trygghet for barn i barn!

Konfidence flytedrakt clownfish blå – 1-2 år FS03-B-02

Flytedrakten er laget i neopren. Et mykt og behagelig materiale som holder på varmen og gjør svømmeopplæringen så behagelig som mulig for ditt barn.

For de som foretrekker den mer tradisjonelle våtdrakten, fremfor flytevesten, er denne flytedrakten fra Konfidence perfekt når barnet ditt skal lære å svømme. Med 8 justerbare flyteelementer

Regatta Flytedrakt 953 for barn Chr. Baardsen & Søn AS

Hos Obs finner du flyteplagg til både barn og voksne til lave priser. … Regatta Coastline 951 junior flytedrakt. SVART/ORANSJE.

Regatta Coastline 953 flytedress barn/junior | Obs.no

11. feb. 2023 — Gå til annonsen. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Torget Foreldre og barn Utstyr og sikkerhet …

Regatta Coastline er en flytedrakt for barn og unge, med en egenvekt på kun 1400 gram, som gjør den til markedets letteste og mest komfortable.

Flyteplagg | Obs.no

13. jan. 2023 — Flytedrakt barn 30-40 kg Regatta Coastline. Beskrivelse av varen. Pent brukt regattadrakt til barn. Selges da guttungen har vokst ut av den og …

Hos Obs finner du flyteplagg til både barn og voksne til lave priser. Se hele utvalget her av redningsvester, flytevester og reparasjon til redningsvester.

Flytedress for voksne og barn – Seatronic

Sort og rød flytedress med god isolering og høy komfort. Leveres med oppbevaringsbag Størrelser fra 120cm – XXL.

Konfidence Floatsuit | Kjøp på nett – Hekta På Tur

Konfidence Floatsuit | Kjøp på nett – Hekta På Tur

Konfidence Floatsuit er flytedrakt med 8 justerbare flyteelementer som man enkelt justere etter hvert som barnet ditt blir mer sikker i vannet. Denne flytedrakten har vunnet mange priser! Les mer og kjøp her!

Nye Konfidence flytedrakter | FINN torget

Flytedrakt barn 30-40 kg Regatta Coastline – Finn.no

Flytedrakt barn 30-40 kg Regatta Coastline | FINN torget

Pent brukt regattadrakt til barn. Selges da guttungen har vokst ut av den og fått seg større 🙂

Keywords: flytedrakt barn