Eksperthjelp og veiledning om knarvik apotek og hudpleie i Knarvik

Velkommen til vårt omfattende eksperthjelp- og veiledningsartikkel om Knarvik Apotek og hudpleie i Knarvik. Vi vil gi deg nyttig informasjon om hvor du kan finne apoteket, åpningstider, produkter og tjenester som tilbys.

Knarvik Apotek

Knarvik Apotek er en del av Apotek 1-kjeden og tilbyr et bredt utvalg av reseptbelagte medisiner, legemidler uten resept, helseprodukter og ekspertveiledning. Apoteket ligger i Knarvik senter og er en viktig helse- og velværedestinasjon for lokalbefolkningen.

Åpningstider

Knarvik Apotek har varierte åpningstider som er tilpasset kundenes behov. Apoteket er åpent mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00 og lørdager fra kl. 10.00 til 15.00.

“Knarvik Apotek er en viktig helse- og velværedestinasjon for lokalbefolkningen.”

Produkter og tjenester

Knarvik Apotek tilbyr et bredt spekter av farmasøytiske produkter, legemidler mot ulike plager og sykdommer, samt et utvalg av helse- og velværeprodukter. De er spesialister på hudpleie og har et godt utvalg av hudpleieprodukter fra anerkjente merker. Hudpleieprodukter kan hjelpe med alt fra tørrhet og rynker til akne og solskader.

Apotekets erfarne og kunnskapsrike farmasøyter er tilgjengelige for å gi råd og veiledning angående medisiner, helseproblemer og riktig bruk av produkter. De kan hjelpe deg med å finne riktige hudpleieprodukter tilpasset din hudtype og behov. Farmasøytene på Knarvik Apotek er opptatt av å sikre at kundene får den beste hjelpen og veiledningen.

Hudpleie i Knarvik

Knarvik har også flere andre hudpleiesteder som tilbyr ulike behandlinger og tjenester. Disse hudpleiestedene har profesjonelle hudterapeuter som er eksperter på ulike hudproblemer og kan tilby skreddersydde behandlinger for å forbedre hudens helse og utseende.

Butikker i Knarvik

I tillegg til apoteket, er det flere butikker i Knarvik som tilbyr ulike produkter og tjenester. Knarvik senter er et populært kjøpesenter med et bredt utvalg butikker og fasiliteter.

  • Rema 1000

Rema 1000 er en populær dagligvarebutikk som ligger i Knarvik senter. Her kan du handle dagligvarer, ferske råvarer og andre nødvendigheter.

  • Vitus Apotek

Vitus Apotek er også til stede i Knarvik senter og tilbyr et bredt utvalg av apotekprodukter og tjenester som ligner på det som tilbys av Knarvik Apotek.

Oppsummering

Knarvik Apotek og hudpleie i Knarvik er viktige ressurser for lokalbefolkningen når det gjelder helse, velvære og hudpleie. Apoteket tilbyr et bredt utvalg av medisiner og produkter, samt eksperthjelp og veiledning fra deres kunnskapsrike farmasøyter. Knarvik har også flere andre hudpleiesteder og butikker som kan imøtekomme ulike behov og preferanser. Besøk Knarvik for å oppdage de mange tilbudene for helse og velvære.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene for Apotek Knarvik?

Apotek Knarvik har følgende åpningstider: Mandag-fredag: 9:00-18:00, Lørdag: 10:00-15:00 §

Hvor ligger Apotek Knarvik?

Apotek Knarvik ligger i Knarvik Senter. §

Hva er navnet på apoteket i Knarvik Senter?

Apotek Knarvik er navnet på apoteket i Knarvik Senter. §

Hva er forskjellen mellom Apotek Knarvik og Vitus Apotek Knarvik?

Apotek Knarvik og Vitus Apotek Knarvik er to forskjellige apoteker i samme område. §

Hva er hudpleie tilbudene tilgjengelig i Knarvik?

Det finnes flere hudpleiesalonger i Knarvik, blant annet “Knarvik Hudpleie”. §

Hvilke butikker finnes i Knarvik?

Knarvik har et variert utvalg av butikker, inkludert apoteker, matbutikker og flere spesialforretninger. §

Hvilket apotek er nærmest rema 1000 i Knarvik?

Apotek Knarvik ligger i samme bygning som Rema 1000 i Knarvik Senter. §

Kan jeg bestille medisiner online fra Apotek Knarvik?

Ja, Apotek Knarvik tilbyr nettbestilling av medisiner via deres nettside. §

Hvor mange apoteker finnes det i Knarvik?

Det finnes to apoteker i Knarvik, Apotek Knarvik og Vitus Apotek Knarvik. §

Hva er telefonnummeret til Apotek 1 Knarvik Senter?

Telefonnummeret til Apotek 1 Knarvik Senter er 56 40 92 00. §

Artiklen Eksperthjelp og veiledning om knarvik apotek og hudpleie i Knarvik har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 14 anmeldelser