De beste filmene og seriene på Viaplay

Viaplay er en populær strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av filmer og serier. Her er noen av de beste filmene du kan se på Viaplay:

 1. Roman J. Israel, Esq.
 2. “Roman J. Israel, Esq.” er en spennende film som følger historien til advokaten Roman J. Israel, spilt av Denzel Washington. Filmen tar oss med inn i hans verden og utforsker etiske dilemmaer og moral i rettssystemet. Denne filmen er et must-see for alle som liker legal drama.

 3. The Irishman
 4. “The Irishman” er en episk krimfilm regissert av Martin Scorsese og har et stjernespekket ensemble med Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci. Filmen forteller historien om Frank Sheeran, en mafia-hitman som arbeider for fagforeningen og blir involvert i spennende og dramatiske hendelser. Med sin imponerende regi og dyktige skuespillere, er denne filmen definitivt verdt å se.

 5. Parasite
 6. “Parasite” er en prisbelønnet sydkoreansk film som regisseres av Bong Joon-ho. Den tar sikte på å kaste lys over klasseforskjeller og utforske temaet sosial ulikhet på en mørk og satirisk måte. Med sin unike historiefortelling er dette en film som virkelig skiller seg ut og er vel verdt å se.

 7. The Revenant
 8. “The Revenant” er en intens overlevelsesfilm regissert av Alejandro González Iñárritu og har Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Filmen følger historien til Hugh Glass, som blir etterlatt for å dø av sine tidligere lagkamerater etter en bjørneangrep. Han overlever imidlertid og er bestemt på å hevne seg. Denne filmen tar deg med på en spennende reise og er visuelt imponerende.

 9. Inception
 10. “Inception” er en science-fiction-thriller regissert av Christopher Nolan og har Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Filmen utforsker et tema om å manipulere drømmer og virkelighet, og tar seerne med på en fantastisk og forvirrende reise. Med sin unike konsept og imponerende visuelle effekter er dette en film du ikke vil gå glipp av.

Beste serier på Viaplay

I tillegg til et imponerende filmutvalg, tilbyr Viaplay også mange gode serier som er verdt å se. Her er noen av de beste seriene på Viaplay:

 • Homeland
 • “Homeland” er en spennende dramaserie som følger historien til Carrie Mathison, en CIA-agent som mistenker at en amerikansk soldat er en terrorist. Serien tar seerne med på en intens reise gjennom politiske intriger og spionasje, og er kjent for sin solide skuespillerprestasjon og engasjerende plott.

 • The Handmaid’s Tale
 • “The Handmaid’s Tale” er en dystopisk serie basert på Margaret Atwoods roman med samme navn. Handlingen er satt i en verden der kvinner mister nesten all sine rettigheter, og følger livet til Offred, en kvinne som blir tvunget til å bli en handmaid – en kvinne som er tildelt til en familie for å produsere barn. Serien er både rystende og tankevekkende, og tar opp viktige temaer som kvinneundertrykkelse og individuell frihet.

 • Breaking Bad
 • “Breaking Bad” er en av de mest anerkjente TV-seriene noensinne. Den følger den kjemilæreren Walter White etter at han får vite at han har lungekreft og blir narkotikaprodusent for å sikre økonomisk sikkerhet for sin familie. Serien tar seerne med på en emosjonell berg- og dalbane, og byr på fantastiske skuespillerprestasjoner og en strålende manuskript.

 • Game of Thrones
 • “Game of Thrones” er en fantasyserie basert på George R.R. Martins bokserie “A Song of Ice and Fire”. Den tar seerne med til den fiktive verdenen av Westeros, hvor ulike familier kjemper om tronen. Serien er kjent for sin komplekse historiefortelling, intriger og sjokkerende vendinger, og er en “must-watch” for fans av fantasy og drama.

 • Stranger Things
 • “Stranger Things” er en populær Netflix-serie som tar seerne med på en nostalgitur til 1980-tallet. Serien handler om en gruppe unger som oppdager en mystisk og farlig verden full av overnaturlige vesener. Med sin unike blanding av sci-fi, skrekk og humor har denne serien fanget mange seere verden over.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er de beste filmene på Viaplay?

Det er mange flotte filmer å velge mellom på Viaplay, men noen av de beste inkluderer “The Shawshank Redemption”, “The Godfather”, og “Pulp Fiction”. Viaplay tilbyr et bredt utvalg av høykvalitetsfilmer som passer for enhver smak.

Jeg er ute etter de beste seriene på Viaplay. Hvilke må jeg se?

Viaplay har et fantastisk utvalg av TV-serier, og some av de beste inkluderer “Game of Thrones”, “Breaking Bad”, og “Stranger Things”. Uansett om du liker action, drama, eller sci-fi, vil du finne noe som passer for deg på Viaplay.

Hvilken film på Viaplay kan du anbefale for en romantisk kveld?

For en romantisk kveld anbefaler jeg filmen “The Notebook”. Denne hjertevarmende kjærlighetshistorien vil garantert få deg til å føle deg varm og fuzzy innvendig. Sett deg til rette, slå av lysene, og kos deg med denne romantiske perlen på Viaplay.

Er det noen gode norske filmer tilgjengelig på Viaplay?

Absolutt! Viaplay tilbyr et utvalg av norske filmer som vil appellere til enhver nordmann. Sjekk ut “Trolljegeren”, “Bølgen”, og “Hodejegerne” for noen spennende norske filmopplevelser. Det er flott å se norske filmer på Viaplay og støtte den lokale filmindustrien.

Har Viaplay noen gode actionfilmer å by på?

Ja, Viaplay har mange fantastiske actionfilmer! Noen anbefalinger inkluderer “Inception”, “Mad Max: Fury Road”, og “John Wick”. Hold på hatten din og gjør deg klar for en spennende actionopplevelse på Viaplay.

Hvilken film på Viaplay vil få meg til å le høyt?

En film som garantert vil få deg til å le høyt er “Superbad”. Denne hysteriske komedien er full av morsomme karakterer og ellevill humor. Slapp av og la latteren strømme fritt mens du nyter denne komedien på Viaplay.

Er det noen gode dramafilmer på Viaplay?

Absolutt! Viaplay tilbyr et bredt utvalg av dramafilmer. Sjekk ut “The Pursuit of Happyness”, “The Social Network” og “The King’s Speech”. Gi deg selv en følelsesmessig reise ved å se en av disse gripende dramafilmene på Viaplay.

Hvilken film på Viaplay vil få hjertet mitt til å banke?

Hvis du vil kjenne hjertet ditt banke, bør du se filmen “Interstellar”. Med sin vakre estetikk og emosjonelle historie vil denne sci-fi-filmen garantert sette hjertet ditt i gang. Fest sikkerhetsbeltet og bli med på et følelsesladet eventyr med “Interstellar” på Viaplay.

Er det noen gode thrillerfilmer tilgjengelig på Viaplay?

Ja, Viaplay har et utvalg av spennende thrillerfilmer. Sjekk ut “Gone Girl”, “Prisoners” og “Se7en” for å oppleve noen nervepirrende øyeblikk. Hold pusten og forbered deg på spenning mens du ser en av disse nervepirrende thrillerne på Viaplay.

Hvilken film er den beste på Viaplay?

Å kåre den absolutt beste filmen på Viaplay er subjektivt, men noen av de mest populære inkluderer “The Dark Knight”, “The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring”, og “Fight Club”. Utforsk Viaplays rike filmbibliotek og finn din personlige favoritt blant hundrevis av flotte filmer.

Artiklen De beste filmene og seriene på Viaplay har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 44 anmeldelser