Dag solstad barn

Dag Solstad: – Hele livet har vært en stor krise – VG

Dag Solstad er en av norsk samtidslitteraturs ledende prosaforfattere. Med sine første bøker skrev han seg inn i den europeiske modernismetradisjonen.

Dag Solstad (71) mener barna bør være glade for at han var mer opptatt av sitt forfatterskap enn å leke med dem.

Dag Solstad – Norsk biografisk leksikon

Dag Solstad – Norsk biografisk leksikon

Dag Solstad (født 16. juli 1941 i Sandefjord) er en norsk forfatter. Siden 2011 har han mottatt Statens æreslønn. Dag Solstad. Dag Solstad.jpg.

Dag Solstad er en av norsk samtidslitteraturs ledende prosaforfattere. Med sine første bøker skrev han seg inn i den europeiske modernismetradisjonen. I 1970-årene stod han frem som sosialrealist for senere å vende tilbake til en mer modernismeorientert litteratur i kulturkritiske romaner om intellektuelle outsidere. Særlig stor betydning har han hatt for 68-generasjonen, hvis utviklingsstadier han har skildret med innsikt og ironi.

Dag Solstad – Wikipedia

Dag Solstad – Wikipedia

17. jul. 2011 — Dag Solstad synes ikke han er noen god far. Han klarer ikke være nær. … Det kunne han fint ha vært, for han hadde så godt lag med barn.

Langt fra seg selv – Aftenposten

Langt fra seg selv

Dag Solstad blir født 16. juli 1941 i et tyskokkupert Sandefjord. Han vokser opp med en ni år eldre bror og en far og en mor som flyttet til hvalfangerbyen …

Dag Solstad synes ikke han er noen god far. Han klarer ikke være nær. Så har han da heller ikke vært seg selv siden han var elleve. I dag fyller han sytti.

Biografi | Solstad | Sveve Sveve – Nasjonalbiblioteket

Biografi | Solstad | Sveve Sveve | Nasjonalbiblioteket

13. mar. 2013 — Dag Solstad er vanligvis tilbakeholden med å snakke om sitt private liv. … så det var ikke lett å være barn med henne som mor.

nb.no/solstad, utstilling, exhibition

Uvant for meg å være så åpenhjertig – NRK

7. des. 2013 — Forfatter Dag Solstad har drukket hver dag i 49 år.

Dag solstad: Slik forsto han at han var alkoholiker – Seher

Dag solstad: Slik forsto han at han var alkoholiker

14. jun. 2019 — Dag Solstad fotografert da han mottok Svenska Akademiens nordiske … sin tid var grunnen til at han flyttet fra kone og barn til Kongsberg.

Forfatter Dag Solstad har drukket hver dag i 49 år.

Dag Solstad fullfører trilogi – Dagsavisen

Dag Solstad fullfører trilogi – Dagsavisen

På Solstads BokPod snakker han blant annet om: Rukla og paraplyen, mor og Sandefjord, barna sine og hans egen farsrolle, rødvin og stråling, og så avslører han …

Kemneren fra Kongsberg, Bjørn Hansen, vender tilbake i september.

“BokPod ikke Bokbåt, Dag Solstad” | Boktips

Foto: Baard Henriksen (Solstad) og Julie Pike (Hverven) … Dag Solstad og Tom Egil Hverven i samtale med Even Teistung … Møt ditt barns følelser.

De gudløses Gud – Litteraturhuset

De gudløses Gud – Litteraturhuset

Keywords: dag solstad barn