Dag eilev fagermo familie

Line Fagermo (25) om VIF-pappaen: – Det hender folk … – NRK

12. mai 2021 — PAPPA ER SEG SELV: Dag-Eilev Fagermo er helt lik med familien som har er i media, sier datteren Line i dette NRK-intervjuet.

Dag-Eilev Fagermo – Wikipedia

Dag-Eilev Fagermo – Wikipedia

Dag-Eilev Akerhaugen Fagermo (født 28. januar 1967 i Bærum) er en norsk fotballtrener som fra 2020 er hovedtrener for Vålerenga Fotball.

Fagermos uvirkelige måned: – Jeg har ikke sovet mye – VG

25. feb. 2020 — MAJORSTUA (VG) I løpet av den siste måneden har Dag-Eilev Fagermo (53) knapt rukket … Han samler familien, søsteren kommer, for eksempel, …

MAJORSTUA (VG) I løpet av den siste måneden har Dag-Eilev Fagermo (53) knapt rukket å sove. Det har gått i ett fra han hørte om interessen fra Vålerenga i slutten av januar. Tirsdag fikk VG være med på den foreløpig siste etappen: Kjøp av bolig …

Sport | På hjemmebane – Drammens Tidende

Sport | På hjemmebane

31. mar. 2007 — Det er familiedag på Akkerhaugen for Dag-Eilev Fagermo. I Drammen kjører SIF-spillerne en rolig treningsdag med joggetur. Fagermo benytter …

Her er grunnen til at SIF-trener Dag-Eilev Fagermo ikke flytter til Drammen.

Sport | En tydelig livsnyter – Telemarksavisa

Sport | En tydelig livsnyter

22. feb. 2008 — Drømmejobben har han, og Dag-Eilev Fagermo vil bruke dagene på den og familien. At han er vararepresentant til kommunestyret tenker han lite på.

– Jeg er først og fremst en livsnyter. Jeg vil kose meg hver dag med både god mat, god drikke og gode mennesker. Alt som er godt liker jeg. Det gir et rikt liv.

The Voice-Anne ble overrasket over egen reaksjon – TV2

The Voice: The Voice-Anne ble overrasket over egen reaksjon

21. jan. 2023 — STAS: Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo synes det er stas at … Tross støtte fra familien, avslører Anne at hennes far kan komme med noen …

Tross erfaringer, opplevde Anne Fagermo (24) en følelse som overrasket henne på The Voice-scenen.

«Fotballfrue» fødte velskapt datter – Foreldre – Klikk

12. sep. 2016 — Ifølge trener Dag-Eilev Fagermo var det på grunn av konas fødsel. … Nylig ble det kjent at familien skal selge huset i Siljan i Telemark.

Én Dag av gangen – Aftenposten

Én Dag av gangen

24. apr. 2020 — Dag-Eilev Fagermo (53) skal vekke Oslos Vålerenga-følelser igjen. … Nå er begge koronaflyktninger hjemme i familiehuset i Telemark.

Dag-Eilev Fagermo (53) skal vekke Oslos Vålerenga-følelser igjen. Men han tør ikke å love at det skjer i år. Det tør ingen.

Spillerne med ønske til Fagermo: – Vil at klubben skal ta mer …

Sport og trening, Vålerenga Fotball | Spillerne med ønske til Fagermo: – Vil at klubben skal ta mer initiativ

26. jun. 2022 — … kom spillergruppen med en oppfordring for å gjøre samholdet enda bedre i klubben. – Klubben gjør tiltak, sier trener Dag-Eilev Fagermo.

Før Odd-kampen kom spillergruppen med en oppfordring for å gjøre samholdet enda bedre i klubben. – Klubben gjør tiltak, sier trener Dag-Eilev Fagermo.

Keywords: dag eilev fagermo familie