Berit kjøll barn

Berit Kjøll – Wikipedia

Berit Kjøll (født 1955) er en norsk næringslivs- og organisasjonsleder som siden 2019 har hatt stillingen som president i Norges idrettsforbund og olympiske …

Nesøya, Berit Kjøll | Her kommer Kjølls strandluksus – Nettavisen

Nesøya, Berit Kjøll | Her kommer Kjølls strandluksus

19. mai 2011 — Berit Kjøll og ektemannen Jesper Lyngved bygger ny luksusbolig ved sjøen på Nesøya i Asker. SELGE BOLIG? Finn megler.

Næringslisvtopp Berit Kjøll selger på Bygdøy og bygger på Nesøya. Se bilder.

På rett Kjøll – Dagbladet

På rett Kjøll

10. aug. 2002 — Berit Kjøll (46) fikk TusenFryd opp av berg-og-dal-banen. … kombinerer det å være hjemme med barn med mindre ansvar på jobben fordi de …

Berit Kjøll (46) fikk TusenFryd opp av berg-og-dal-banen. Og Flytoget på skinner. Nå skal hun Steen & Strøm-linjeforme Norges eldste handelshus.

Havnelid åpner for å bli idrettspresident – VG

Åsne Havnelid åpner for å erstatte Berit Kjøll som idrettspresident – VG

30. sep. 2022 — Berit Kjøll ble valgt til idrettspresident våren 2019. Hun er valgt fram til 2023. Kjøll har ikke bekreftet om hun tar gjenvalg om et halvt år.

Åsne Havnelid (61) kan «endelig» ende opp som ny idrettspresident – dersom noen i norsk idrett spør henne.

Kan vinne årets byggeskikkpris – Pinterest

Eneboligen til Turistforeningens Berit Kjøll og ektemannen Jesper Lyngved på Nesøya er så langt den eneste kandidaten til årets byggeskikkpris i … | Hus stiler, Hus

Eneboligen til Turistforeningens Berit Kjøll og ektemannen Jesper Lyngved på Nesøya er så langt den eneste kandidaten til årets byggeskikkpris i Asker.

14.nov.2018 – Eneboligen til Turistforeningens Berit Kjøll og ektemannen Jesper Lyngved på Nesøya er så langt den eneste kandidaten til årets byggeskikkpris i Asker.

Stakkars dame – E24

Stakkars dame – E24

31. jul. 2009 — Selvfølgelig bør staten betale regningen for Berit Kjøll. Det er jo de som utnevnte et … Angrer på: At jeg jobbet så mye da barna var små.

Selvfølgelig bør staten betale regningen for Berit Kjøll. Det er jo de som utnevnte et styremedlem uten riktig kompetanse.

«Hvem er hun? Hva vil hun her?» – Aftenposten

«Hvem er hun? Hva vil hun her?»

27. mai 2019 — KOMMENTAR: Tom Tvedt var sjanseløs, Sven Mollekleiv tapte og valgkomiteen led et sviende nederlag da Berit Kjøll ble valgt som norsk idretts …

KOMMENTAR: Tom Tvedt var sjanseløs, Sven Mollekleiv tapte og valgkomiteen led et sviende nederlag da Berit Kjøll ble valgt som norsk idretts øverste leder.

Berit Kjøll før presidentvalget: – Jeg har ingen skjulte agendaer

3. mai 2019 — Berit Kjøll var i kjelleren i 15 minutter da hun fikk vite at hun ikke var innstilt som president i Norges idrettsforbund. Det var ikke noe …

Berit Kjøll var i kjelleren i 15 minutter da hun fikk vite at hun ikke var innstilt som president i Norges idrettsforbund. Det var ikke noe blivende sted.

Flytoget er i rute. Det er ikke Berit Kjøll. – Dagsavisen

Flytoget er i rute. Det er ikke Berit Kjøll. – Dagsavisen

15. jun. 2019 — Her er et portrett på Berit Kjøll (42), fra 1998, da hun var nyansatt administrerende direktør i NSB Gardermobanen som sto bak den …

Her er et portrett på Berit Kjøll (42), fra 1998, da hun var nyansatt administrerende direktør i NSB Gardermobanen som sto bak den skandalebefengte flytogtunnelen Romeriksporten i 1997-98.

Keywords: berit kjøll barn, berit kjøll familie