Anne holt barn

Anne Holt: – Selger luksusvillaen for 19 millioner – SeHer

Anne Holt: – Selger luksusvillaen for 19 millioner

9. sep. 2020 — Anne Holt giftet seg med forlagsredaktøren Tine Kjær i 2000, og sammen har de datteren Iohanne (17), som kom til verden i 2002. Annonsørinnhold.

Forfatter Anne Holt og kona Tine Kjær er på flyttefot.

Anne Holt – Wikipedia

Anne Holt – Wikipedia

Anne Holt (født 16. november 1958 i Larvik) er en norsk forfatter, advokat og tidligere politiker for Arbeiderpartiet (Ap).

Anne Holts datter ble hetset – VG

20. sep. 2009 — Nå ber hun om at hennes barn og barna til andre homofile par holdes utenfor debatten. Holt reagerer kraftig på Nina Karin Monsens uttalelser om …

CAVALAIRE-SUR-MER (VG) Da homodebatten eksploderte sist vår, måtte Anne Holt og Tine Kjær fortelle datteren (6) at ikke alle likte at de var en familie.

Anne og Tine venter barn – VG

7. jun. 2002 — Suksessforfatteren Anne Holt (43) og Tine Kjær (34), som inngikk partnerskap i Stockholm for drøye to år siden, skal bli foreldre.

Suksessforfatteren Anne Holt (43) og Tine Kjær (34), som inngikk partnerskap i Stockholm for drøye to år siden, skal bli foreldre.

Anne Holt: – Nå har vi jo til og med sett at det går bra at …

Anne Holt, Bent Høie | Anne Holt:  – Nå har vi jo til og med sett at det går bra at homofile får barn uten at barna blir homofile

21. jun. 2017 — – Vi har jo til og med sett at det går bra at homofile får barn, med hverandre, spøker hun. Og alle barna er heller ikke homofile, tenk det!

Ny undersøkelse viser at Norge er nest best land for homofile å bo i.

Anne Holts kamp – Bergens Tidende

Anne Holts kamp

16. jul. 2002 — Det lesbiske paret Anne Holt og Tine Kjær skal bli foreldre. Tine Kjær er blitt med barn, og ut fra tilgjengelig informasjon er det noe …

Vi ønsker Tine Kjær og Anne Holt til lykke som vordende foreldre. Men de må vel rette seg etter norsk lov de som andre folk?

Anne Holt – Norsk biografisk leksikon

Anne Holt – Norsk biografisk leksikon

Hun har også skrevet en fotballbok og en kriminalbok for barn. Hovedpersonen i hennes forfatterskap er politietterforsker Hanne Wilhelmsen. Anne Holts …

Anne Holt er mest kjent for sine kriminalromaner, men kom også i offentlighetens søkelys som justisminister en kort tid i 1990-årene. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005. Se Store norske leksikon: Anne Holt for oppdatert informasjon.

Anne Holt – Store norske leksikon

Anne Holt – Store norske leksikon

22. jan. 2023 — Anne Holt er en norsk forfatter, politiker, jurist og journalist. Hun var justisminister i Thorbjørn Jaglands regjering (1996–1997), …

Anne Holt er en norsk forfatter, politiker, jurist og journalist. Hun var justisminister i Thorbjørn Jaglands regjering (1996–1997), og har blant annet arbeidet som nyhetsanker i NRK fjernsyn og som politifullmektig. Som forfatter var Anne Holt med på å innlede «kvinnebølgen» i norsk kriminallitteratur fra begynnelsen av 1990-årene da hun debuterte med Blind gudinne i 1993.

Anne Holt: – Selger luksusvillaen for 19 millioner – Dagbladet

Anne Holt: – Selger luksusvillaen for 19 millioner

8. sep. 2020 — I 2004 sikret den prisbelønte krimforfatteren Anne Holt (61) og kona Tine Kjær (52) seg en drømmevilla på Grefsen i Oslo – til sju millioner …

Forfatter Anne Holt og kona Tine Kjær er på flyttefot.

Keywords: anne holt barn