Anders aukland familie

Aukland inspirert av ekstrem oppskrift – trener så mye at …

Anders Aukland (født 12. september 1972 i Tønsberg) er en norsk langrennsløper og friidrettsutøver fra Tønsberg i Vestfold, og representerer Oseberg Skilag …

Anders Aukland – Wikipedia

Anders Aukland – Wikipedia

De har tre barn sammen. Tønsbergenseren Aukland har siden flyttet til hjembyen, der også Korneliussen er fra. Aukland har en lang langrennskarriere bak seg, med …

Anders Aukland giftet seg – VG Nå: Sportsdøgnet

23. mar. 2014 — Familien Aukland har de siste ukene hatt det svært tøft etter dopinganklager og krangel med Skiforbundet. Hverdagen ble snudd på hodet for …

Langløpsspesialist Anders Aukland og Gina Korneliussen har giftet seg.

Kjendis: Aukland på familieferie – Seher

Kjendis: Aukland på familieferie

8. mar. 2004 — Her er Anders Aukland på en av sine aller første skiturer. … Å gå på ski var bare noe morsomt og sosialt de gjorde sammen, hele familien.

– Ferien gikk som smurt, smiler Anders Aukland. Han koste seg med familien på Mauritius. Søndag er han favoritt i Vasaloppet.

NIH-familien Aukland | Norges idrettshøgskole

4. jul. 2017 — Anders Aukland vil vise frem treningsdagbøkene sine. I en alder av snart 45 … Aukland og hans familie har sin base i Lommedalen i Bærum.

Familien til Anders Aukland forteller om den tøffe tiden – TV2

Familien til Anders Aukland forteller om den tøffe tiden

28. feb. 2020 — Med evighetsmaskinen Anders Aukland, 47, på startstreken. … Og om en familie, Auklands, som kom og revolusjonerte Vasaloppet.

Familien Aukland har de siste ukene hatt det svært tøft etter dopinganklager og krangel med Skiforbundet. Hverdagen ble snudd på hodet for familien på fem hjemme i Lommedalen.

Her startet Anders karrieren – Dagbladet

Her startet Anders karrieren

Her er Anders Aukland på en av sine aller første skiturer. Og selv på alle fire etter et fall er det ingen tvil om at toåringen koser seg med ski på beina.

Slik er Auklands råd og treningsregime – Aftenposten

Langrennsveteranen er lei av hemmelighetskremmeriet: Slik er Auklands råd og treningsregime

Anders Aukland vil vise frem treningsdagbøkene sine. I en alder av snart 45 år har han ikke noe å skjule lenger.

Aukland: Vasaloppets beste fanebærer – Nettavisen

Langrenn | Aukland: Vasaloppets beste fanebærer

Ski Tour 2020 er over. Nå er mitt store fokus på vinterens høydepunkt – søndagens Vasalopp. Med evighetsmaskinen Anders Aukland, 47, på startstreken. Gjennom hans seier i 2004 startet en norsk revolusjon i dalaskogene. Jeg var med da det skjedde.

Anders Aukland har startet et nytt liv i Tønsberg

Sport, Langrenn | Anders Aukland har startet et nytt liv i Tønsberg: – Gina og jeg har kjent hverandre lenge

Verken koronavirus, samlivsbrudd eller voksen alder får Anders Aukland (48) til å trappe ned skigåingen. Nå har langrennsprofilen flyttet tilbake til Tønsberg – og funnet lykken med ei lokal jente.

Keywords: anders aukland familie