Alle mine barn kom hjem

Alle mine barn kom hjem fra skolen – Bursdagsjentene

Alle mine barn kom hjem fra skolen | Leker

Mellom duemor og dueungene står selveste hauken. Nå roper duemor: “Alle mine duer kom hjem!” Da svarer dueungene: “Nei, vi tør ikke – hauken tar oss!” …

Én person velges til å være mor, og én til å være ulven. Deltakerne som ikke er mor eller ulv, stiller seg bak en “startstrek” dere markerer på bakken. Ca 20 meter foran deltakerne (alt etter plassen dere har og antall deltakere dere er), stiller mor seg opp. Mellom mor og barna står selveste ulven. Nå

Alle mine barn kom hjem fra skolen – Enjoy.ly

Alle mine barn kom hjem fra skolen – Finn aktiviteter og book billetter til alt som skjer på Enjoy

Bruk gjerne kritt eller annet til å merke områdene. Hønemoren roper: «Alle mine barn kom hjem». Kyllingene svarer: «Vi kan ikke, reven står på lur».

Leken går ut på å komme seg over banen uten bli tatt av ulven. En velges til ulv og en til mor, resten er barn. Moren står i den ene enden av banen, barna i den andre enden og ulven midt på banen. Det er om å gjøre å for barna å komme seg forbi ulven uten å bli tatt.

Hauk og due – leker og spill – Barnesanger.no

Barnesanger.no – leker og spill – Hauk og due

Slik fortsetter leken; når læreren roper et væruttrykk, og barna på huske hva væruttrykkene medfører. … Duemor roper: ”Alle mine duer kom hjem og spis!

Hauk og due – regler og fremgangsmåte for leken Hauk og due

Alle mine kyllinger kom hjem – Lekolar

PowerPoint-presentasjon

1. jul. 2021 — Hønemora står i den ene enden av banen, kyllingene i den andre enden, og reven midt på banen. Hønemora roper: «Alle mine barn kom hjem».

Hauk og due | Aktivitetskassen

29. mar. 2004 — Konkurranseinstinktet til barna kommer godt frem i disse lekene, og gjør at aktiviteten … Duemor roper: ”Alle mine duer kom hjem og spis!

Aktivitetskassen – Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet

Forslag til leker

Lek og moro – Østre Toten kommune

Her er tips til turleker.

Fangeleker – Hverdagsnett

Fangelekene har, som en ser av navnet, som mål å prøve å ta en eller annen til fange.Konkurranseinstinktet til barna kommer godt frem i disse lekene, og gjør at aktiviteten og populariteten til lekene er stor. Her gjelder det både å være rask, reaksjonsterk, konsentrert og ikke minst lur.

32 ulike leker! – oslospeiderne

32 ulike leker! – oslospeiderne

32 ulike leker som passer til speideraktiviteter, bursdager og bare for å ha det gøy. Her er alt fra stilleleker til leker med fart og spenning for alle aldre. Det er også leker for få perosner og for de mange

Keywords: alle mine barn kom hjem